Registrujte sa s nami na program Working holiday 2013/14!

working-holiday-nový zéland

S potešením môžeme oznámiť, že Nový Zéland konečne oznámil otvorenie registrácie pre program Working holiday na 2013/14 pre slovenských občanov. Voľných je len 100 miest a registrovať sa treba rýchlo!

Pracovno-cestovateľský program working holiday na Novom Zélande nie je pre Slovákov otvorený dlho. Tento rok sú na Novom Zélande prví Slováci, ktorí dostali ročné víza pre program Working holiday, je ich presne 100. Novozélandská vláda otvorila konečne novú kvótu pre obdobie 2013-2014 s rovnakým počtom 100 miest, registrácia sa spustí 17. Apríla o 10.00 Novozélandského času. Nemusíte sa však strachovať, ak máte záujem ísť na Nový Zéland na rok pracovať, niečo si zarobiť a hlavne vidieť a pocestovať kus sveta, môžete tak urobiť s našou pomocou!

Naša agentúra ponúka hlavne štúdijné programy na Novom Zélande (jazykové pobyty, univerzitné a stredoškolské pobyty), ale Working holiday je jedinečná možnosť pre Slovákov dostať sa na vysnívaný Nový Zéland pracovať, dostať možnosť cestovať a zažiť najúžasnejší rok vo svojom živote!

 

Ako sa registrovať do programu Working holiday?

  • Vyplniť náš online formulár so všetkými potrebnými údajmi, ktoré budeme potrebovať na to, aby sme Vás na program mohli registrovať.
    Online prihláška
  • Po potvrdení prihlášky z našej strany zaplatiť do 15.4.2013 registračný poplatok (zahrňuje poplatok za registráciu do programu a poplatok za working holiday víza)264 EUR s DPH*
  • Byť pripravený vycestovať na Nový Zéland v najbližšom roku a zažiť úžasné chvíle na opačnom konci sveta.

 *108 EUR z registračného poplatku sa vracia ak sa uchádzač nezmestí do limitovanej kvóty 100 miest pre registrované obdobie alebo z iného dôvodu mu budú zamiestnuté víza pre program Working holiday. 156 EUR je poplatok za víza ktorý sa nevracia za žiadnych okolností.

 

Aké sú podmienky?

Musíte mať:

(nechali sme informácie v Angličtine, keďže minimálna znalosť Angličtiny je potrebná pre program Working holiday na Novom Zélande)

  • have a passport from the Slovak Republic that is valid for at least three months after your planned departure from New Zealand
  • be at least 18 and not more than 35 years old
  • not bring children with you
  • hold a return ticket or sufficient funds to purchase such a ticket*
  • have a minimum of NZ$4,200 (cca 2,700 EUR) available funds to meet your living costs while you are here
  • meet our health and character requirements
  • hold medical and comprehensive hospitalisation insurance for the length of your stay
  • be coming to New Zealand to holiday, with work or study being secondary intentions for your visit
  • not have been approved a visa under a working holiday scheme before.

*You are required to hold sufficient funds for the duration of your visit and for the purchase of an outward ticket from New Zealand. Such evidence may be requested on arrival at the border.

Zdravotné predpoklady

You will need to meet our health requirements for temporary entry to New Zealand.

Osobnostné predpoklady

You will need to meet our character requirements for temporary entry to New Zealand.

Keď už ste na Novom Zélande

  • you must not take up permanent employment (unless you apply for and are granted an ordinary work visa while you are here)
  • you can enrol in one or more courses of training or study of up to six months’ duration in total during your visit.
  • Working opportunities are listed on our website

 

Ak máte nejaké dodatočné otázky, kľudne nám píšte na info@newzealand.sk. Tešíme sa na vyplnené prihlášky :-)

Online prihláška


Môžete napísať komentár.

Napísať komentár

Musíte sa prihlásiť pre napísanie komentáru.